You are here
Home > Uncategorized > 20.09.2009 (Eid Mubarak)

20.09.2009 (Eid Mubarak)

20.09.2009 nice date for ours festival
20.09.2009 nice date for our's festival

Assalamualaikum wbt & selamat Hari Raya.

Mungkin ada di antara u’ll xmenyedari Tarikh Hari Raya jatuh pada 20.09.2009 (if anak bulan kelihatan petang nie la kan he..23x)

Semakin mendekati hari raya ini, bro dapati pengunjung ke teratak bro nie makin berkurangan… dari beratus hit sehari jatuh ke puluh2 hit sehari (makin kurang la income nuffnang bro kan, len la kalau ade yang sudi klik)

Dan baru bro perasan la kan. Kebanyakan yang singgah selalu ke blog bro (pemeriah blog bro la kan)
– pelajar IPT
– yang sudah berkeluarga
– yang bosan time nak wat koje kat office.

So secara confirmnya mereka susah nak menjejak ke blog bro di time2 perayaan ini. Puncanya, bagi pelajar IPT dorang mmg xsabar2 nk beraya (hope semuanya selamat sampai ke kampung halaman), bagi yang sudah berkeluarga tengah banyak tanggungjawab (plan perjalanan raya, pilih baju raya untuk sepetendkan ahli keluarga etc) bagi yang datang ke blog bro time berkerja, confirm dorang xberkerja so xde la on9 (bagi yang masih berada di office, jangan bersedih sakan ek… sabo2…)

Sebut pasal koje, just nak share dengan u’ll. Bro semalam balik kul 5lebih sedangkan semalam half day je sebenarnya. ramai officemate bro awal2 pagi dah blah.

Dalam kebizian bro nak menyambut eid fitri nie, gaji bulan ini dah selamat di habiskan untuk sesuatu perkara sampaikan bro xsempat nak menyediakan persiapan hari raya.

Tetapi alhamdulillah, kate orang rezeki ada di mana2 kan.
– Ada orang bayar untuk mengiklan di blog bro
– Mbe bayar duit yang dia pinjam
– Baru sedar, bro masih banyak simpanan
– Ops xkan nk withdraw duit nuffnang kot??

Sebut pasal raya jatuh 20.09.2009 (no cantik gitew) bro nak ucapkan happy buzday buat rakan2 blogger kita yang tarikh buzday die jatuh pada tarikh tersebut:

Ajwin (Asik Je Win budak nie)
Selamba PJ (relax n selamba je

Dan terima kasih juga bro ucapkan pada mereka yang sudi berbalas pantun dengan bro di entry bro yang terdahulu. Cam nak wat contest berbalas pantun la pulak. Ada sesiapa yang setuju..??

Anyway nantikan entry tergempar ala suspen gitew pada 23.09.2009 tau…tunggu je

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “20.09.2009 (Eid Mubarak)

  1. buat2
    ku akan masuk

    tadi da umum esok raya
    slamat raya

    he…23x pantang ade contest mahu je ko masuk ek he…23x ok je…. nnt aku akan wat..tp time reraya nie sure xde yg nk join melainkan ko sorg je…

    he..23x riso gak td dorg announce yg esok xjd raya he…23x

  2. brooooo….
    sok rya….
    slamat ari rya..

    ketupat rendang sudah bersedia
    tue pun kalau ada yang buatkan
    esok dah confirm hari raya
    harap kita bermaf-maafan

  3. bro saye dtg jenguk nih..hihi tp tenet selow yg amat!

    waduh sabo2 huuu… sekurang2nya ade gak kamu datang beraya kat blog bro..blog bro sunyi sepanjang raya nie uhuhu

  4. huhu.
    ye ye no tu chantek bangat.
    nak raya nak raya!
    =)

    sibuk ah bro gan ank buah

    he…23x xsibuk mne pun…cam tue cam tue jugak he..23x dorg je yg sibuk2 nk beraya he..2.3x

    yup mmg cantik no tue..awat yaya xnk amik no tue wat khwin he…23x

  5. Selamat Hari Raya bro.. nah seposen duit raya daripada aku.. nggehehehee

    selamat hari raya… akhirnya sahabat lama ku menjejak juga ke blog baru ku…. seposen pun boleh..asalkan ikhlas.. raya tahun nie 0-0 ok

Leave a Reply

Top