20.09.2009 nice date for ours festival
20.09.2009 nice date for our's festival

Assalamualaikum wbt & selamat Hari Raya.

Mungkin ada di antara u’ll xmenyedari Tarikh Hari Raya jatuh pada 20.09.2009 (if anak bulan kelihatan petang nie la kan he..23x)

Semakin mendekati hari raya ini, bro dapati pengunjung ke teratak bro nie makin berkurangan… dari beratus hit sehari jatuh ke puluh2 hit sehari (makin kurang la income nuffnang bro kan, len la kalau ade yang sudi klik)

Dan baru bro perasan la kan. Kebanyakan yang singgah selalu ke blog bro (pemeriah blog bro la kan)
– pelajar IPT
– yang sudah berkeluarga
– yang bosan time nak wat koje kat office.

So secara confirmnya mereka susah nak menjejak ke blog bro di time2 perayaan ini. Puncanya, bagi pelajar IPT dorang mmg xsabar2 nk beraya (hope semuanya selamat sampai ke kampung halaman), bagi yang sudah berkeluarga tengah banyak tanggungjawab (plan perjalanan raya, pilih baju raya untuk sepetendkan ahli keluarga etc) bagi yang datang ke blog bro time berkerja, confirm dorang xberkerja so xde la on9 (bagi yang masih berada di office, jangan bersedih sakan ek… sabo2…)

Sebut pasal koje, just nak share dengan u’ll. Bro semalam balik kul 5lebih sedangkan semalam half day je sebenarnya. ramai officemate bro awal2 pagi dah blah.

Dalam kebizian bro nak menyambut eid fitri nie, gaji bulan ini dah selamat di habiskan untuk sesuatu perkara sampaikan bro xsempat nak menyediakan persiapan hari raya.

Tetapi alhamdulillah, kate orang rezeki ada di mana2 kan.
– Ada orang bayar untuk mengiklan di blog bro
– Mbe bayar duit yang dia pinjam
– Baru sedar, bro masih banyak simpanan
– Ops xkan nk withdraw duit nuffnang kot??

Sebut pasal raya jatuh 20.09.2009 (no cantik gitew) bro nak ucapkan happy buzday buat rakan2 blogger kita yang tarikh buzday die jatuh pada tarikh tersebut:

Ajwin (Asik Je Win budak nie)
Selamba PJ (relax n selamba je

Dan terima kasih juga bro ucapkan pada mereka yang sudi berbalas pantun dengan bro di entry bro yang terdahulu. Cam nak wat contest berbalas pantun la pulak. Ada sesiapa yang setuju..??

Anyway nantikan entry tergempar ala suspen gitew pada 23.09.2009 tau…tunggu je