You are here
Home > Uncategorized > 090909

17,419,261 total views, 1,082 views today

090909

090909

09.09.09

What it’s meant to you

Nothing…!!! It’s only the number

If you dial 999 it directly help you contact emergency unit (Only in Malaysia)

Please don’t play with this number.

There will be many people celebrating on or about 9AM on 9 Sept 2009 local time. There will be events tweeted on twitter and you should be able to find events on Facebook. Google 090909 as we get nearer to the. There are concerts, festivals and prayins being planned.

Decide whether you want a cyber celebration wherein you lurk and enjoy or whether you really want to go out see what folks have cooked up to tap in the global spiritual happening.

p/s- Some numerologists feel that the date 9 Sept 2009 or 090909 is an date of auspicious omen

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “090909

  1. Laa…tak perasan pulak Kak tie….

    Jangan pulak ramai yang call 999 sudah laa…hi hi…

    he…23x kak tie bz koje kot sampai xsedar dah 090909 he..23x ke kak tie bz hitung dah berapa hari pose ek…

  2. kal0 cmtu nak kawen 11.11.11 la..setahun pas cik selamah kita..heee

    ewah2 korang..suma dah tempah tarikh awai2 ek… xkan la bro nk kne khwin 13.13.13 kot… ok pe nombor tue…he..23x

  3. kalo cmtu me nak kawen gak 12.12.12 lorr.. dua tahun pas cik selamah kundang n setahun pas cek sharamli yg jeliter tewww.. ahakss

    xkan la saya nk kne khwin 13.13.13 kot
    – sethun lepas en_me
    – 2tahun lepas sharamli
    – 3tahun lepas cik selamah n
    -4 tahun lepas yaya (if die angkat nikah hari nie la)

    he..23x

  4. xkan la bro nk kne khwin 13.13.13 kot
    – sethun lepas en_me
    – 2tahun lepas sharamli
    – 3tahun lepas cik selamah n
    -4 tahun lepas yaya (if die angkat nikah hari nie la)

    he..23x

    1. HAHAHAHA~ Bro tayah gatai2x ah. Bro dah kawen! Bagi la kami2x(en_me + sharamli + cik selamah) ni pulak….

      HAH! Semalam yaya akad nikah dah. uhhh….

      ala bro nk gatai2 jugak..leh la yaya…plz huhuhu… ye ke semalam yaya akad nikah he..23x ke akad men2 je tue… klu khwin xnikah bro faham la (eh tue len bunyinye huhuhu)

  5. ada artis nak melahirkan anak pilih tarikh nie…
    :
    :
    :
    zaman skrng nak beranak boleh pilih2 tarikh u…

    bukan artis je kak yang pilih 090909 untuk lahirkan anak… ramai lg tue…klu leh nk time pun kul 9.09 he..23x

  6. huhuhu…..ubi sama ngan sharamli…haha

    he…23x ubi nk sama kahwin cam sharamli ek… oh dgn sape teu..dah de calon2nya x…. bro nk amik 131313…he..23x ade ke tarikh tue ek

  7. 090909 hari ni jam 900 pagi, sy hepi sgt.. sebab br selesai interview PTD.. alhamdulillah sume berjalan dengan lancar.. ^^ hepi la bro..

    hope kamu dapat la position tue ek lian chan huhuuh

  8. like this number very much hehehe…ada ONG ka ini nombor? ;p

    suke ek number 090909 ek…. xde sape2 cakap no tue ade ong…cuma jgn bermain2 dgn no tue je la… xpasal2 kne tindakan undang… (men2 call 999)

  9. kwn dalia kata dia nak kwin time tarikh ni la..tp cek2 bulan puasa…hahahaha…

    he…23x yup dulu mase sekolah dulu…ade mbe nk khwin amik 090909… berangan nk no tue je la kan…

    tpyg nyatanya mereka semuanya khwin b4 tarikh tue he…23x

  10. pagi tadi akuh terperasan tarikh ari nie..
    090909..terasa ingin kawin arrini gak..hehehe..
    tapiii calun tak rak..ngeh3..;)

    he…23x gatai nk kahwin 090909…amik la 101010…jatuh hari minggu gitew… calon xde.. bro boleh je merelakan diri…if sudi dimadukan la he..23x (tp bro yg xsanggup)

  11. salam bro.. 090909.. saya dpt duit ghaye yg pertama untuk tahun ni.. huhuhu.. (^__^)

    of topic jap:

    Tetiba terhanyutla bro.. adeh..
    alhamdulillah dah ansur pulih eh hidung bro tu.. nak uat camne.. dia buang sisa2 toksik melalui situ.. bro kenalah terima kan.. (^__^)

    he…23x sape la yg malang menjadi mangsa kamu di tarikh 090909 ek…sian org tue kne bagi duit raya kat kamu kan

    waduh jgn la hanyut jauh2 sgt…sikit2 sudah huhuhuuh
    pasal hidung dah ok sudah huhuuhuh….. he..23x teu lapasl.. sume sisa soksik die buang kat situ… bau die..leh tahan gitew….

Leave a Reply

Top