You are here
Home > Uncategorized > Satu Permulaan

17,435,388 total views, 3,053 views today

Satu Permulaan

Assalamualaikum wbt & salam 1Malaysia

Ini merupakan kali pertama bro berblog mengunakan wordpress. Sekadar ingin mencuba kelainan dan membawa minat berblogging ke satu tahap yang berbeza. Dimana tidak sentiasa berada di takuk yang sama.

header.png

Blog terdahulu iaitu, BeliBuy masih lagi aktif tetapi mungkin tidak seaktif seperti sebelumnya. Harap tiada antara rakan2 yang pernah bro kenal dari blog lama akan mula melupai rapu rapan bro selama ini.

Dalam masa yang sama bro akan sentiasa berblog untuk berkongsi pengalaman mahupun cetusan idea bro yang agak diluar batasan pemikiran (masih boleh diterima oleh akal fikiran)

Bukan niat cetusan penipuan,
Bukan niat untuk menyangkal
Asal ada keinginan merapuan
Akan tercetus dunia kritikal

p/s- Bro Framestone tetap bro framestone… dulu, kini dan…. xkan selama-lamanya… setiap insan ada hujung perjuangannya di muka bumi ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Satu Permulaan

  1. k zan yg pertama bagi komen ker…

    errr… blog baru, dunia baru, azam baru, idea baru, cetusan baru …. semoga berjaya …..

    yup…akak yang pertama komen di blog nie.. thank kak huhuhhu harap blog nie jugak meriah seperti blog BeliBuy yang terdahulu

  2. pape pon!
    moga bro berjaya dlm ape pon!
    jgn lupe kami k!

    thank… insya’lah bro xkan lupa… kejayaan bro adalah kejayaan anda semua… (xkan nk syok sorg2 dgn kejayaan sendiri kot he..23x) gurau je… maybe lepas nie..blog lama akan mula suam2 kuku… tp bro tetap xkan tglkannya

  3. nmpk gaya kali ni nye blog ad peningkatan
    dr segi penulisan
    dan cara
    ada gaya penghijrahan di sini
    BAGUS!!
    SYABAS!!

    he..23x walaupun ada peningkatan.. bro tetap bro yg korang kenal… xsuke wat entry yg terlalu berat tanpa rapu rapan bro yg mamu buat u’ll tersengih seketika

Leave a Reply

Top